En del af Blå Kors

 

Evidentia er udsprunget af Blå Kors Danmark, hvor vi startede som en forsknings- og udviklingsafdeling. Senere har vi fået eget navn og logo – og fungerer nu som organisationskonsulenter på almindelige markedsvilkår. Vi har dog stadig Blå Kors som vores ejer og storkunde.

 

Det betyder, at vi har fingrene nede i den faglige dagligdag på sociale enheder. Vi samarbejder løbende med de over 30 sociale enheder i Blå Kors. Vi er vant til at arbejde med det lange seje træk. Vi kender mulighederne og forhindringerne, når nye ideer og metoder skal implementeres i en organisation - for vi gør det selv i Blå Kors.

 

I Blå Kors er der endvidere mange frivillige, der støtter op om arbejdet. Vi er derfor også vant til at arbejde i grænsefladen mellem faglighed og frivillighed.

 

Vi ser det derfor som en styrke, at vi på den ene side er et selvstændigt konsulentfirma og på den anden side fungerer ind i en basisorganisation, hvor vi afprøver og gør erfaringer med vores konsulenttilgange og –redskaber.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, med at blive bedre til at gøre godt? 

 

Tag et kig på vores ydelser, og se hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også kontakte os nu til en uforpligtende samtale - vi sidder klar til at lytte til dine behov. 

  • LinkedIn Social Icon

Evidentia

Snaremosevej 23 F,

7000 Fredericia

Mail: Info@evidentia.dk

CVR-nummer: 60786615

Evidentia - bliv bedre til at gøre godt!

Vi er en del af Blå Kors Danmark

Følg os på LinkedIn!

Built in Denmark 2018. All rights reserved.