Evidentias arrangementer

Hvis du ønsker at få besked om kommende arrangementer som dette eller har forslag til andre interessante temaer, skal du være velkommen til at skrive til os her.

Kommende arrangementer

Tidligere arrangementer

Billede1.png

På grund af de nye Covid19-restriktioner er vi desværre forhindrede i at afholde samtalesalonen med Heidi Jønch-Clausen. Men hos Evidentia står vi fortsat altid klar at bistå dig med inspiration og hjælp til at løfte organisationers arbejde med mennesker til nye højder.

Vi ser frem til at kunne invitere dig til endnu et spændende oplæg, når omstændighederne igen tillader det.

AFLYST - Salon: Skarp formidling - få budskabet til at leve!


Op på ølkassen! Juletalen, nytårstalen, sommerfesttalen, Bente går på pension, ny strategi… Ledere taler meget.

 

Ølkassetaler er en af de allermest effektive måder at motivere dine medarbejdere og skabe fællesskab… Men, pst, hvordan gør man? 

Mange ledere kaster sig ud i talekunsten uden egentlig at kende de retoriske teknikker til at engagere publikum, fortælle historierne, strukturere stoffet eller have det fængende kropssprog. 

 

Som regel går det godt. Men hvor godt kunne det ikke blive, hvis vi fik et indblik i de retoriske værktøjer? 

Vi har derfor inviteret ph.d. i retorik Heidi Jønch-Clausen til at holde et inspirerende oplæg om, hvordan man kommer ud over rampen. Kom med og bliv en endnu skarpere mundtlig formidler!

Salon: Mere livsverden i morgendagens ledelse 

Tak til alle de socialfaglige ledere, der deltog i Evidentias salon d. 12. november, hvor et oplæg fra Tommy Kjær Lassen, en erfaren formidler af filosofiske emner som etik, eksistens og almen dannelse i ledelse, dannede grundlag for en spændende diskussion.  

Salon 1
Salon 1

Salon 3
Salon 3

Salon 2
Salon 2

Salon 1
Salon 1

1/3

Salon om meningsfuld værdiledelse d. 18. juni

Tak til alle der deltog i Evidentias salon
om meningsfuld værdiledelse og særligt Helle Hein, der holdte et inspirerende oplæg, som dannede grundlag for interessante diskussioner mellem alle fremmødte.